Ningxia red​

Dit is mijn favoriete drankje waar ik de dag mee begin.

NingXia Red is één van de meest populaire drankjes van Young Living en bevat allemaal ingrediënten uit de natuur. De smaak is fris, vol en zoet te gelijk. Ingrediënten die erin zitten zijn onder andere: gojibes, blauwe bes, rode bes en de NingXia wolfsbessen. Daarnaast bevat het ook nog vier essentiële oliën, de Orange, Tangerine, Lemon en Yuzu met als inhoudsstoffen de terpenen, limonene en beta-caroteen. De ingrediënten bevatten directe en indirecte antioxidanten. Zoals vitamine C en riboflavonoïden. Verder vitamine K en B. NingXia Red is dus niet alleen een boost in smaak maar ook een boost voor je weerstand.

Al deze ingrediënten in de NingXia Red ondersteunen jouw lichaamsfuncties in je huidige leefstijl die jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren.

NingXia Red bevat de puree van de NingXia wolfsbes, ook wel bekend als de gojibes. Alle waardevolle onderdelen worden gebruikt: het sap, schil, zaden en de vrucht om ervoor te zorgen dat iedere fles van de beste kwaliteit is. De wolfsbes komt uit de NingXia provincie in Noord-China. De vrucht wordt hier al eeuwen gebruikt en bestaat voor 13 procent uit eiwitten het hoogste gehalte in welke vrucht dan ook. Young Living werkt samen met Chinese verkopers om wolfsbessen te kweken op locaties die streng getest worden op pesticiden, zware metalen en andere potentiële verontreinigingen. Na de oogst worden de bessen schoongemaakt en gepureerd. Deze puree is het hoofdingrediënt (55%) van NingXia Red. Young living gebruikt puree van de hele vrucht.

NingXia Red bevat naast wolfsbes ook geconcentreerde sappen van de aronia, bosbes, druif, kers, granaatappel en pruim. Allen bekend om hun hoge antioxidant gehalte, en van nature veel anthocyanen en polyfenolen bevatten, wat zorgt voor bescherming van het lichaamsweefsel. Deze geconcentreerde fruitsappen zijn afkomstig uit de Verenigde Staten. Tenslotte bevat het ook één van de opvallende vruchten in NingXia Red een gepatenteerd druivenpittenextract dat polyfenolverbindingen bevat. Deze kunnen helpen bij het ondersteunen van een gezond hart en bloedvatenstelsel.

Verder zit er helemaal niks in! Dus geen toegevoegde geur, kleur, smaak of zoetstoffen. Alles is puur natuur. En door alle deze ingrediënten samen te voegen is NingXia Red één van de meest antioxidant rijke dranken.

NingXia Nitro

NingXia Nitro is een supplement die je in het dagelijks leven ondersteunt voor extra energie en mentale alertheid. Het is een gezonde brandstof voor jouw lichaam. Deze booster aan energie bevat wolfberries, groene thee, koreaanse ginseng extract en essentiële oliën van Young Living (Vanilla, Spearmint, Peppermint, Nutmeg en Black Pepper) en een super sapmix van kersen, bosbessen, acerola, zwarte bes, framboos, aardbei en veenbes. Aangevuld met kokos nectar, zuiver water en natuurlijke smaakstof pectine en xanthaangom. De NingXia Nitro ondersteunt fysieke prestatie en helpt je om beter te concentreren.

NingXia Zyng

NingXia Zyng is een gezond alternatief voor standaard frisdrank. En wat nog belangrijker is dat het geen kunstmatige kleur, smaak of conserveermiddelen bevat.

NingXia Zyng bevat vitamine A, B6, B5, E en B3.
Met 35 mg natuurlijk voorkomende cafeïne geeft NingXia Zyng je vleugels zonder schadelijke ingrediënten.
Een combinatie van wolfberries, bramensap, perensap en essentiële oliën van Black Pepper en Lime geven dit drankje een unieke, verfrissende smaak.