Supplementen

Boost your health & wellness

Als je toch gezond en gevarieerd eet dan krijg je toch alles binnen en is het gebruik van voedingssupplementen toch helemaal niet nodig zou je denken? Helaas is dat tegenwoordig niet meer het geval. Een van de belangrijkste redenen om voedingssupplementen te gebruiken is omdat onze voeding niet meer dezelfde vitaminen en mineralen bevat als vroeger. Dus zelfs als je een gezond voedingspatroon hebt kun je tekorten oplopen. Ons voedsel is bij lange na niet meer zo rijk aan vitaminen en mineralen als honderd jaar geleden. Veel  producten worden ook nog eens verhit waardoor belangrijke voedingsstoffen verloren gaan. Overmatig gebruik van tabak, alcohol, medicatie en suikers kunnen ook nog eens een negatief effect hebben op je lichaam. 

Veel mensen hebben last van kleine of grotere tekorten aan belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen. Deze tekorten zullen onvermijdelijk leiden tot (ernstige) gezondheidsproblemen. In ons lichaam zitten essentiële systemen en organen die je lichaam gebruikt om zichzelf te ontgiften. Dit zijn de lever, nieren, darmen, longen, huid en het lymfestelsel, die een belangrijke rol spelen in het schoonhouden van je lichaam en het toxine vrij te houden.

Dus wanneer je het lichaam niet de juiste voedingsstoffen geeft kan het ‘zuiverings-systeem’ van ons lichaam de toxische stoffen niet afvoeren. Het lichaam kan er vervolgens niets mee omdat het geen bouwstenen zijn die gebruikt kunnen worden voor het regenereren van de cellen. We hebben met name antioxidanten nodig om de binnengeslopen vervuiling te elimineren. Aangezien er in onze voeding een te kort is aan antioxidanten zal het ontgiften van ons lichaam niet voldoende meer werken. 

Dus is het goed voor te stellen dat ons lichaam wel wat extra ondersteuning kan gebruiken om gezond en goed te kunnen functioneren.

Young living heeft een uitgebreid assortiment aan voedingssupplementen die uit 2 groepen bestaat, namelijk de algemene ondersteuning en de specifieke ondersteuning.

Waarom kiezen voor de supplementen van Young Living?

Het is het enige bedrijf ter wereld dat supplementen ontwikkelt waarin essentiële oliën verwerkt zijn. De ondersteuning van de oliën helpen cellen om de normale functie te herpakken. Dat betekend dat de supplementen je lichaam niet afhankelijk maken, waardoor je de supplementen niet altijd nodig hebt, omdat het de cellen helpt te activeren om zelf aan het werk te gaan.

Er zijn verschillende soorten testen gedaan en daar kwamen de volgende resultaten uit:

  • Zonder essentiële oliën: 42% opname van voedingsstoffen in de bloedbaan binnen 24 uur
  • Met essentiële oliën: 64% opname binnen 30 minuten en 86% binnen het uur
  • Met essentiële oliën worden bepaalde voedingsstoffen wel in de cel opgenomen en zonder essentiële oliën niet
  • Het bewegingsstelsel (botten, spieren en gewrichten)
De specifieke ondersteuning is te verdelen in:
  • Het immuunsysteem
  • Het Spijsverteringsstelsel
  • Het Cardiovasculair systeem(hart, lymfestelsel en bloedvaten)
  • Het bewegingsstelsel (botten, spieren en gewrichten)