Thieves

Dit is één van de mooiste essentiële olie die er is. De Thieves heeft dan ook een eigen productlijn. En dat is natuurlijk niet voor niets. Deze gepatenteerde melange is universitair beproefd en heeft aangetoond dat de meeste virussen, schimmels en bacteriën niet kunnen leven in de aanwezigheid van bepaalde essentiële oliën. Het is zeer effectief bevonden in de ondersteuning van het immuunsysteem en een goede gezondheid.

De naam van deze essentiële olie Thieves is vernoemd naar een groep dieven uit Frankrijk. Zij beschermden zichzelf door het gebruik van kruidnagels, rozemarijn en andere diverse kruiden, bij het beroven van hun slachtoffers tijdens de builenpest en longpest. Een aantal zonen van een apotheker zaten in deze groep. Dit kruidenmengsel deden zij in een masker met een lange snavel die zij voor hun mond en neus bonden. Onderin de punt van de snavel deden ze het kruidenmengsel

Het viel de mensen op dat deze dievengroep niet ziek werd. Uiteindelijk werden de dieven opgepakt en zouden berecht worden voor hun daden van diefstal. Maar de rechter bood hun clementie aan op één voorwaarde dat ze hun geheim zouden prijsgeven hoe zij uberhaupt in staat waren, om zieke mensen te beroven en zelf niet besmet te raken door deze ziekte.
Artsen zijn toen die combinatie van kruiden en specerijen gaan gebruiken om zichzelf te beschermen bij behandeling van mensen met de builen en longpest.

De Thieves blend bestaat uit een krachtige combinatie van kruidnagel, citroen, kaneelschors, eucalyptus radiata en rozemarijn die sterk genoeg blijken te zijn om bacteriën drastisch te verminderen. Vanwege deze sterke antiseptische werking heeft Young Living een hele serie thieves producten ontwikkeld.

Schoonmaken

Wil je een volledig natuurlijke levensstijl? En dus ook niet langer schoonmaken met producten met daarin schadelijke, chemische, stoffen. Want ook hiervoor kun je terecht bij Young Living. De schoonmaaklijn heeft namelijk als basis de Thieves olie blend.

Thieves Household Cleaner

De allesreiniger is veilig en multifunctioneel: aanrecht, ramen, meubels, vloeren, niets is te gek, je kunt het zelfs gebruiken in een kinderkamer. De Thieves allesreiniger, die je zowel verdund als onverdund kunt gebruiken is ook nog eens heel zuinig in gebruik. Zo maak je bijvoorbeeld van maar een 1/2 dopje allesreiniger en water al een spray fles van 500 ml. Echt onmisbaar in je huishouden.

IMG_0749
Thieves Washing Up Liquid

Afwassen zonder kleurstoffen en synthetische ingrediënten. Thieves afwasmiddel is vrij van SLS, SLES, kleurstoffen, fosfaten en synthetische parfums. De frisse geur is afkomstig van Jade Lemon en Bergamot essentiële olie.

Thieves Laundry Soap

Thieves Laundry Soap maakt kleding op natuurlijke wijze schoon en laat een lichte citrusgeur achter. Dit wasmiddel is geschikt voor alle wasmachines, waaronder high-efficiency machines, en één fles is goed voor 21 wasbeurten.

Thieves Spray

Thieves Spray is ideaal voor het schoonmaken van deurknoppen, toiletbrillen en andere kleine oppervlakken. Ook geschikt om mee te nemen onderweg.

Thieves Foaming Hand Soap

De handzeem is een heerlijke zachte foam zeep die reinigt, beschermt en hydrateert de huid door middel van onder ander Thieves, Lemon en Orange essentiële oliën, aloë, en ginkgo biloba.

Thieves Cleansing Soap

Thieves Cleansing Soap is geurig met het rijke aroma van de natuurlijk desinfecterende Thieves essentiële olie. Vochtinbrengende plantenoliën en botanische extracten helpen een gezonde, gladde huid te bevorderen.

Thieves Waterless Hand Purifier

Gebruik Thieves Waterless Hand Purifier om je handen zonder water te reinigen en verfrissen. Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Dermatologisch getest.

Mondverzorging

Naast de Thieves schoonmaakproducten is er ook een Thieves mondverzorgingslijn. Een gezonde mondverzorging schone tanden en gezond tandvlees begint met producten zonder ongewenste toevoegingen. De Thieves tandpasta’s van Young Living zijn veilig en effectief, bevatten 100% pure essentiële oliën waaronder de Thieves olie blend, maar geen fluoride, synthetische ingrediënten, kleurstoffen en conserveermiddelen. Zowel de Aromabright als de Dentarome tandpasta gaan de groei van bacteriën tegen en stimuleren gezond tandvlees en sterke tanden.

Thieves AromaBright Toothpaste

Thieves AromaBright Toothpaste is een natuurlijke tandpasta met 100% zuivere essentiële oliën, waaronder de Thieves . De tandpasta is heel zuinig in gebruik. De smaak is fris en absoluut niet scherp. De tandpasta is veilig en effectief en bevat geen fluoride, kleurstoffen, synthetische ingrediënten of conserveringsmiddelen. AromaBright ondersteunt gezond tandvlees en tanden.

Gaat de groei van bacteriën tegen Ondersteunt gezond tandvlees en sterke tanden Heeft een frisse, muntachtige smaak en ingrediënten die mondhyiëne ondersteunen Formule die voldoet aan de strikte standaarden van markten over de hele wereld Natuurlijke tandpasta, vrij van synthetische of genetisch gemodificeerde ingrediënten

Dentarome Ultra Toothpaste

Deze tandpasta bevat een geavanceerde formule van natuurlijke ingrediënten die de tanden op milde wijze reinigen en de adem verfrissen. Bevat natuurlijke essentiële oliën die gaatjes tegen kunnen gaan.

Thieves dental floss

Thieves Dental Floss is gemaakt van sterke vezels die bestand zijn tegen het rafelen en gemakkelijk glijden tussen de tanden voor die moeilijk bereikbare plekken. Deze floss biedt twee lagen essentiële oliën en biedt dubbele bescherming om je adem te verfrissen.

Thieves Mouthwash

Thieves Mouthwash bevat een combinatie van etherische oliën die je een heerlijk frisse adem geeft. De unieke liposoomtechnologie zorgt ervoor dat de oliën zich aan het slijmvlies in de mond hechten voor een langdurig effect op de tanden en het tandvlees.

Thieves Mints

Geniet van de koele, opwekkende smaak van Thieves Mints. De natuurlijke, suikervrije ingrediënten bestaan onder meer uit de kracht van essentiële Thieves en Pepermuntolie die een gezonde manier bieden voor een frisse adem.