Young living

Waarom Young living?

Droom jij ervan om van je passie je werk te maken? Hoe mooi is het als dat ook nog eens lukt. Gary Young, oprichter van Young Living heeft dit gedaan. Gary ontdekte ruim twee decennia geleden de kracht van essentiële oliën. Met Young Living heeft hij zijn kennis kunnen delen met miljoenen anderen. Gary’s kennis over de kracht van de natuur heeft geleid tot de creatie van het grootste assortiment aan essentiële oliën. Met deze essentiële oliën willen zij mensen inspireren om een leven vol welzijn, overvloed en ambitie te leiden.

Daarnaast zijn er natuurlijk genoeg andere merken essentiële oliën, waarom ik toch gekozen heb voor Young living en niet voor een ander merk. Dat is vrij simpel. Young Living biedt namelijk iets aan waar ik me goed bij voel en wat andere bedrijven in mijn ogen niet aanbieden. Hieronder leg ik jullie uit wat dat ‘iets’ nou precies is.

Young Living Starterpakket
Video afspelen

Seed to Seal

Young living is het enige essentiële olie bedrijf wat Seed to Seal werkt. Ze bewaken de kwaliteit van de zaadjes tot aan de verzegeling van de dop van het flesje en alle stappen die tussentijds worden uitgevoerd. Dat betekend: De planten worden op eigen landgoederen, biologische geteeld, geoogst, gedestilleerd en verpakt. Zo wordt er gegarandeerd dat er geen pesticiden of chemicaliën in het product zitten, en kun je er zeker van zijn dat de oliën puur, biologisch, super geconcentreerd en van therapeutische kwaliteit zijn.

Slechts 10% van alle essentiële oliën op de markt zijn 100% natuurlijk (zonder toevoegingen) en slechts 1% is van therapeutische kwaliteit (alle werkzame stoffen van de plant zijn behouden). Oliën van deze kwaliteit zijn schaars en kosten wat meer, maar zijn economischer in gebruik omdat je er heel weinig van nodig hebt. Ze zijn super geconcentreerd en werken heel effectief.

Schokkend feit: 90% van de oliën die in Nederland te koop zijn bevatten oplos of verdunningsmiddelen of zijn synthetisch samengesteld, je weet niet wat voor effect dat op je heeft als je dit inademt of op de huid aanbrengt. Bij Young Living wordt iedere partij olie onderworpen aan strenge testen. Door YL zelf, maar ook door derden. Dit is ook een belofte die Young Living maakt aan jou als klant.

Grootste assortiment aan producten

Young Living heeft op het gebied van essentiële oliën het grootste assortiment van alle aanbieders. Maar Young living bestaat niet alleen uit oliën, want er zijn nog meer producten waar de essentiële oliën in verwerkt zijn, zoals natuurlijke persoonlijke verzorging, minerale make-up, schoonmaakmiddelen etc. die passen in een gezonde en natuurlijke levensstijl.

Gary Young (die op 12 mei 2018 overleden is) heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Zijn hobby en liefde voor aromatische planten en kruiden groeide uit tot een miljardenbedrijf en het groeit na al die jaren nog steeds door en door. Dat kan alleen in mijn ogen met topproducten die werken.

Ik ga altijd uit van mijn gevoel en mijn keuze voor Young Living voelt echt heel goed en heb er dan ook volmondig JA tegen gezegd.

Young Living Foundation

Young living werkt iedere dag keihard om minderbedeelden te helpen. Young Living heeft een foundation waarmee met name kinderen over de hele wereld geholpen worden. De foundation heeft veel verschillende projecten waaronder scholingsprojecten in Ecuador en projecten om kinderarbeid, handel en slavernij tegen te gaan. Ook heeft Young living een foundation genaamd Sole Hope. Sole Hope biedt hoop, gezondere levens en vrijheid van voetgerelateerde ziekten door middel van onderwijs, banen en medische hulp. Een van de primaire aandachtspunten van de organisatie is om kinderen en volwassenen te helpen om jiggervrij (jiggers zijn zandvlooien die in handen en voeten graven) te worden en te blijven.

A495FFB2-5D85-4EE2-BF44-88046C8022CF (1)

beste kwaliteit

Kwaliteit en puurheid bij het gebruik van essentiële olie is voor mij o.a. één van de hoofdredenen dat ik voor Young Living gekozen heb. Young Living bestaat al 25 jaar. Om ervoor te zorgen dat Young Living elke stap van het Seed to Seal proces kan controleren, is Young Living eigenaar van negen boerderijen op maar liefst vier continenten en werken ze samen met vele andere boerderijen over de hele wereld.

Doordat Young Living zelf boerderijen heeft kunnen ze makkelijker alles zelf heel goed in de gaten houden met strenge inspecties, zodat ze de puurheid en authenticiteit van hun essentiële oliën kunnen waarborgen. De controles voeren ze van het begin tot eind uit door hun eigen unieke ‘Seed to Seal’ proces. Wat betekend: Ze bewaken de kwaliteit van zaadje tot aan de verzegeling van de dop van het flesje en alle stappen die tussentijds worden uitgevoerd. Als de oliën niet voldoen aan hun hoge standaard eisen zal het nooit in de schappen van hun warehouse komen. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij de verbouwing van de planten en de gewassen. Het DNA wordt niet genetisch gemanipuleerd. Ze gebruiken absoluut geen gewas waar in gerommeld is.

coaching en service

Advies en service staat bij Young Living bovenaan de top en ze werken daarom ook met onafhankelijke distributeurs. De distributeur bij wie jij je starterkit koopt, blijft dan ook ten alle tijden jouw sponsor. Dat betekend dat je niet maar zo in het diepe wordt gegooid en het allemaal maar zelf moet gaan uitzoeken. De persoon bij wie jij je starterkit hebt gekocht, gaat jouw begeleiden hoe je de oliën en andere producten het beste kunt gaan gebruiken. Ik zeg altijd tegen mijn klanten dat je mij erbij krijgt, en je me dan ook 24/7 mag berichten. Je kunt namelijk op verschillende manieren begeleid worden. Ik steek veel energie en tijd in het begeleiden omdat ik dit stuk het aller belangrijkste vindt van alles! Je kunt wel een starterkit aanschaffen, maar als je niet weet wat je er allemaal mee kan doen, zal je de oliën amper tot niet gaan gebruiken en staat de starterkit uiteindelijk in de kast. Dat is dus niet de bedoeling! Door de oliën te gaan gebruiken, uitzoeken wat bij je gaat werken, door jezelf ook in te lezen krijg je steeds meer positieve ervaringen en dat smaakt altijd weer naar meer.

Wanneer je via mij jouw aankoop bij Young Living doet, ben ik dus jouw sponsor ofwel contactpersoon en sta ik 24/7 voor je klaar. Je krijgt van mij een cadeaupakketje en als extra nog €20,- bestedingskorting. Daarnaast nemen we gelijk een iTovi scan af zodat je gerichter met de starterkit aan de slag kan gaan. Denk goed na en maak dus een bewuste keuze als je je eerste young living producten gaat bestellen. Doe dat via iemand bij wie jij een goed gevoel hebt en die jouw van de juiste informatie kan voorzien en door wie jij begeleid wilt worden.