iTOVi Wellness scan

De iTOVi

We zijn allemaal een energievorm. Alles in de wereld heeft een frequentie. Dat is de reden dat we kunnen meten op energetisch niveau. Waar ben jij uit balans en wat kun je er aan doen om jouw lichamelijke, emotionele en mentale gezondheid te stimuleren? Lichaam, geest, gedachten en emoties, allemaal bestaan ze uit energie met een eigen trillingsfrequentie. Door deze te verhogen, ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie. Door het gebruik van essentiële oliën die van nature een hoge frequentie hebben, kun je mooie resultaten bereiken.

De iTOVi is een klein handzaam apparaat die je lichaam doormeet door het versturen van trillingen/frequenties. Als je lichaam niet in balans is kan je lichamelijke ongemakken krijgen. Dit kan door de scanner gemeten worden en zal oliën of supplementen tonen die je kunnen gaan ondersteunen. Het maken van de wellness scan duurt 1 minuut. Het rapport wat er uit komt kan op diverse manieren gelezen worden. Ik vindt het belangrijk om naar het gehele plaatje te kijken en vanuit daar kan je al snel zien hoe iemand zijn vitaliteit kan verbeteren als er geen directe klachten zijn, of als er wel klachten aanwezig zijn om die aan te pakken. Ik geef je advies op basis van de uitkomst van de scan en hoe je de producten kunt gaan gebruiken, en vervolgens is het aan jou waarmee je dan wilt gaan beginnen.

Techniek van de iTOVi

De iTOVi Scanner combineert galvanische skin response (GSR), druksensor en temperatuur om kleine veranderingen in de elektrische geleiding van de huid te meten.

Leugendetectortest versus iTOVi

De iTOVi zend korte signalen (hier voel je niks van) uit waar je lichaam op reageert. Hierdoor veranderd de elektrische geleidbaarheid van de huid en de zweetklieren reageren hier oa op. Dezelfde techniek werd in 1800 al gebruikt bij leugendetector testen.
Zweetklieren zijn verbonden met ons zenuwstelsel en processen in ons lichaam zoals ons immuunsysteem, dus GSR kan helpen informatie te geven over onze huidige fysiologische en psychologische toestand.
De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de oliën en supplementen van Young Living en deze komen dan ook in het rapport.

Software van de iTOVi

De software is in te stellen op meerdere scan mogelijkheden:

  • Starterkit oliën
  • Alle essentiële oliën
  • Supplementen
  • Andere producten
  • Gewichtsbeheersing

Door de verschillende opties te kiezen is het gemakkelijk ter ondersteuning bij bijvoorbeeld het afvallen en ideaal in te zetten voor gewichtsconsulentes die hun cliënten net iets extra’s willen bieden. Maar ook (kinder) coaches kunnen bij begeleiding van hun cliënten de scanner inzetten om een duidelijker, onderliggende oorzaak vinden. Of heb je bijvoorbeeld een Haptotherapie praktijk daarin zou de iTOVi ook een mooie aanvulling zijn.

Tarieven

Ben jij benieuwd wat de uitkomst voor jou zal zijn van een iTOVi wellness scan? Je bent van harte welkom voor een meting.
Duur: ± 60 min.

Afspraak maken?

  • Consult €50,- (bestaande uit 2 scans en uitleg van de oliën). Koop je daarna een Starterkit dan ontvang je de iTOVi scans gratis!
  • Ben je al Young Living member bij mij? Dan zijn de iTOVi scans gratis
  • Thuis een info-avond geven? De gastvrouw ontvangt een iTOVi scan gratis. Voor de gasten op je info-avond kosten de scans €25,- per persoon.