Over ons

Even voorstellen

Eric en ik zijn sinds 2008 samen, en via een familie lid van Eric hebben we elkaar leren kennen in een café. Verloofd in 2015 en wat onze trouwdatum gaat worden.. Geen idee!

We wonen in Ede, en als het kan vinden wij het heerlijk om samen te reizen en de wereld te verkennen. We vinden het erg leuk om het af te wisselen met vlieg en auto vakanties. We hebben al aardig wat bestemmingen gezien zoals: Mexico, Schotland, Canarische eilanden, Frankrijk ( Normandië, Parijs ) Londen, Egypte, Berlijn en  Zwitserland. En we gaan nog veel meer van de wereld zien.

Daarnaast vinden we nog veel meer dingen leuk om te doen.

Crossfit, tennis, yoga, hardlopen, darten, terrasjes pakken, lekker eten, afspreken met vrienden en familie, festivals en de sauna.      Ik ben sinds oktober 2014 distributeur van Young Living. En hoe ik daar mee in aanraking ben gekomen, kunnen jullie hieronder lezen. Daarnaast ben ik het gezicht achter Nature Oils, en het fijne is dat Eric mij hier ook in helpt en ondersteunt.

Eric is bedrijfsleider bij een bandenservice bedrijf wat hij met veel plezier doet. Hij gaat regelmatig een potje darten en daarnaast houd hij van een balletje slaan en is hij dan ook vaak op de tennisbaan te vinden.

Eric is echt een mensen mens, en kan zich goed inleven in een ander. Eric is altijd bereidt om te helpen en heeft een luisterend oor en geeft goed advies.

Onderneemster & Levensgenietster

Ik sta vol in het leven en geniet daar ook onwijs van. Ik ben positief ingesteld en als er dingen niet lopen voor wat ik voor ogen had, dan zie ik dat als een kans om te groeien en mezelf te ontwikkelen.

Mijn missie is om iedereen in de wereld te inspireren en te laten ervaren dat het ook anders kan. Dat we veel meer uit het leven kunnen halen dan dat we nu doen. We hebben zelf het heft in eigen handen alleen zijn we soms een beetje de weg kwijt geraakt. En JA ook ik was de weg kwijt! Ik werkte, ging naar school, weinig slaap en ging maar door met van alles en nog wat. Mijn lichaam veranderde ik viel af omdat mijn eetlust weg was, ik stond op met een zoetig sapje en ging er mee naar bed omdat mijn lichaam daar naar vroeg.

Zo heb ik geleefd tussen mijn 17e en 18e jaar. Totdat er een dag kwam dat mijn lichaam het op gaf en ik flauw viel. Ik ben toen erg lang buiten bewustzijn geweest en had zelf in coma kunnen raken. Mijn bloedsuikerspiegel was schrikbarend laag en mijn hormonen waren uit disbalans. Op dat moment woog ik 48 kilo, had donkere kringen onder mijn ogen en van een frisse kleur in mijn gezicht was ook geen sprake. De maanden erna leek het wel of ik in de overgang zat, spontaan kreeg ik heftige opvliegers en was angstig om ergens naar toe te gaan. Uiteindelijk is dat over gegaan alleen mijn lichaam is nooit meer de oude geworden. Of ik hier toen van heb geleerd JA en NEE! Zo extreem heb ik niet meer geleefd maar door en door gaan is toch wel mijn valkuil.

Waar komt mijn passie vandaan?

Stress, zenuwachtig, weinig beweging, geen zelfvertrouwen, altijd maar door en door gaan, slechte voeding, roken, slecht slapen, veel lichamelijke klachten, en ontzettend moe.

Dat is een groot deel van mijn leven geweest.
Vaak last van hoofdpijn, voorhoofd en bijholte ontsteking, moe, darmproblemen, en mijn energie was echt ver te zoeken. Ook zat ik ontzettend veel in mijn hoofd, en was ik overal over na aan het denken of piekeren wat er allemaal wel of niet kan gebeuren. Ik zat echt gevangen in mijn eigen hoofd. En of dat niet genoeg was werd er ook nog een voorstadium van baarmoederhalskanker ontdekt.
Hoeveel alarmbellen moesten er nog af gaan om het allemaal anders te gaan doen?

Ik dacht er ook helemaal niet bij na dat het wel eens aan mijn voeding, denkwijze en levensstijl zou kunnen liggen. Voor mij was het eigenlijk de normaalste zaak van de wereld en die klachten hoorde er gewoon bij. Samengevat: het is zoals het is, en dat ik er maar mee moest leren leven.

Alleen voelde ik steeds meer de neiging om anders te gaan leven, om fitter en vitaler te worden en alles uit het leven te halen wat er in zit. En dat is wat ik nu doe. Kiezen voor mezelf, fanatiek aan het sporten, van Personal Training naar Crossfit en Yoga. Ik lees veel over voeding en persoonlijke ontwikkeling,  mediteren, business trainingen volgen, seminars bijwonen, en het gebruik van essentiële oliën.

De oliën hebben mijn leven echt veranderd

Ruim vier jaar geleden zag ik bij een kennis allemaal mooie gekleurde flesjes olie voorbij komen en de mooiste verhalen, en in eerste instantie dacht ik ook echt van jaaaa hoor natuurlijk?! Ik kon me haast niet voorstellen dat het mij ook ging helpen om krachtiger in het leven te staan en om mijn gezondheid op peil te houden. Dus ik had het naast me neer gelegd.

Alleen het bleef in mijn hoofd rondspoken en mijn nieuwsgierigheid heeft me er gelukkig niet van weerhouden om me verder in te lezen en te verdiepen in die gekleurde flesjes. Dus ik ben gaan rondstruinen op internet. Ik las nog veel meer succesverhalen en overal scheen wel een olie voor te zijn. En ik werd steeds meer en meer aangetrokken tot al die oliën. En nu is mijn valkuil dat ik heel veel dingen erg leuk vindt, alle ballen in de lucht willen houden, erg slecht in loslaten, en maar door en door gaan. Ik sliep heel erg slecht, ontzettend nerveus, stond ook niet echt sterk in mijn schoenen en mijn energie niveau was helemaal ver te zoeken. En dat was iets waar ik van af wilde.

Ik las over de oliën dat ze je ondersteuning kunnen bieden o.a. bij slecht slapen, het makkelijker loslaten, dat alles niet zo heftig binnenkomt, om je krachtiger te voelen, meer energie te krijgen en minder nerveus te voelen. Dus dat was het proberen waard.

Ook dacht ik om de oliën in te gaan zetten voor Eric. Hij heeft namelijk last van zijn luchtwegen en ook als er pollen in de lucht zitten heeft hij daar last van. Daarnaast tennist hij veel en laat er nu ook net oliën bij zitten om dat allemaal te ondersteunen. 

Onze levenswijze is veel bewuster geworden, Eric en ik waren al langer bezig met een gezondere levensstijl, en daar paste de 100% natuurlijke essentiële oliën van Young Living perfect bij. 

Baat het niet dan schaad het niet zeiden we tegen elkaar en zo gezegd zo gedaan, hadden we de premium starter kit besteld van Young Living, en zouden we het gewoon proberen en daarna zien we wel weer verder.

Wat een feest! Toen er een grote doos werd bezorgt, en al helemaal toen deze open ging….

Zo ontzettend lekker! Al die geuren, gekleurde flesjes, een mooie diffuser en het viel me gelijk op dat de oliën ruiken zoals ze horen te ruiken heel puur en dat ze absoluut geen synthetische geurtjes hebben, die je soms wel ruikt bij andere oliën. Ook wij hebben zeker wel eens iets soortgelijks gebruikt omdat we niet beter wisten, maar daar kreeg ik hoofdpijn van last van de  luchtwegen en kreeg zelfs hartkloppingen. Bij deze oliën is dat absoluut niet het geval we hebben namelijk het beste van het beste in huis. 

De diffuser die er bij zit staat elke dag aan en wil ook echt niet meer zonder. Het is er ook niet bij één gebleven we hebben er nu nog meer in huis, in elke ruimte hebben we een diffuser staan en zelfs in de woonkamer twee. 

Bij enkel alleen het gebruik van de diffuser is het niet gebleven. Want je kunt de oliën namelijk op veel meer manieren gebruiken. Op mentaal, spiritueel, fysiek, en emotioneel gebied gebruiken wij ze dagelijks.

Mijn leven is totaal veranderd

Ik ga nu met zo veel meer energie, fitter en gezonder door het leven. Ik heb in al die jaren ontzettend veel over mezelf geleerd en dat zal ik altijd blijven doen. De weg die ik heb bewandeld was soms best pittig en dat heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben, en ik had nooit durven dromen dat ik sta waar ik nu sta!

En dat allemaal bij elkaar is, go with the flow, het gewoon doen en ervaren en kijken wat er gebeurt, hier en daar een beetje dwalen en uiteindelijk weer de weg terug vinden, veel oefenen, voelen ( erg belangrijk ) , en heel soms ook even de boel laten voor wat het is. Ik ervaar elke dag weer een gevoel van blijheid, sta ik met zoveel meer zelfvertrouwen in het leven en voel ik vooral weer verbinding met mezelf!

Dus zo is mijn passie voor coaching met natuurlijke producten ontstaan.

En wat doe ik het liefst?

Mezelf persoonlijk en op zakelijk gebied blijven ontwikkelen, zodat ik er helemaal voor jou kan zijn!

Ik wil kennis overbrengen, delen en iedereen de ervaring gunnen en te inspireren om bewust met je gezondheid aan de slag te. De natuur in iedereen zijn huishouden halen, dat zou fantastisch zijn.

Stap voor stap
Op je eigen tempo.