Samenwerken

Wil jij ook meedoen?

Nature Oils bestaat uit een groep met leuke, gezellige en enthousiaste mensen. Mensen die net als ik de oliën en andere producten willen inzetten in hun dagelijks leven. Daarnaast zijn ze ook onafhankelijk distributeur geworden om hun passie en enthousiasme over te brengen naar anderen over de producten van Young Living.

Wil je geld verdienen met wat we hieronder noemen?

 • Ben jij altijd bezig met jouw gezondheid en die van de mensen om je heen?
 • Wil je graag flexwerken?
 • Vind je het leuk om mensen te inspireren en te motiveren?
 • Volledige vrijheid in de tijd die jij er in wil steken. Dat kan Partime of Full-time
 • Houd je van netwerken, nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen proberen?
 • Zijn Facebook en Instagram dagelijkse kost?
 • Betaald krijgen naar inzet?

Zakelijk groeien samen met Nature Oils

Je kent het wel, je wilt graag geld verdienen met iets wat je leuk vindt. Logisch toch? Als je iets ontzettend leuk vindt dan krijg je daar energie van. Althans ik wel! Zou het dan niet super tof zijn als je dat kunt doen, en daarnaast anderen ook kunt inspireren om het zelfde te doen en hun verder te helpen? Dat is namelijk de zakelijke kant van Young Living. De oliën van Young Living helpen wereldwijd mensen om te groeien op persoonlijk en zakelijk gebied om jou de beste versie van jezelf te laten worden. De producten van Young Living kun je thuis inzetten maar ook als je o.a. een eigen praktijk, salon, yoga of sportschool hebt.

Met de zakelijke kant van Young Living heb je geen grote investeringen nodig en van verkoopdruk is er al helemaal geen sprake. Je krijgt de kans om zelf te groeien binnen de wereld van Young Living. Wil je net als ik: kennis overbrengen, delen en iedereen de ervaring gunnen en te inspireren om bewust met je gezondheid aan de slag te gaan? Het enige wat je gebruikt zijn de oliën en een dosis enthousiasme. Door anderen te motiveren en te inspireren maak je jouw netwerk kennis met de producten van Young Living. Doordat je dat doet kun jij een (extra) inkomen verdienen. Je krijgt beloningen voor het werk dat jij doet in de vorm van commissies en bonussen van Young Living. Hoe meer tijd je er aan besteed hoe meer commissies. Je kunt het partime of fulltime doen de keuze is geheel aan jouw. Geld op je bankrekening krijgen door het gene te doen wat jij leuk vindt en om mensen te helpen. Hoe fantastisch is dat?

Ook deel uitmaken van Nature Oils?

Wanneer je besluit om bij Young Living een account aan te maken dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open!
Dit is wat je krijgt als je een account aanmaakt.

 • Jouw eigen contactpersoon aan wie je al je vragen kunt stellen en die je ook begeleid.
 • Een welkomstpakket, zodat je meteen goed van start kunt gaan. ( verschilt per business member )
 • Toegang tot online events, besloten facebook groepen en de mogelijkheid om je aan te sluiten op een membersite en/of een academie.
 • De mogelijkheid om te sparen voor gratis producten
 • Je kunt kiezen om eenmalig te bestellen, regelmatig een losse bestelling te plaatsen of je kunt elke maand bestellen. Geen verplichtingen! Hoe fijn is dat?

Wil je liever geen producten verkopen en alleen maar klant worden? Dat is helemaal goed. De meeste leden zijn alleen klant en enthousiaste gebruikers.

Wellicht na het lezen van het bovenstaande stuk hoor jij wel bij die andere leden die zelf aan de slag wilt gaan en jou passie en enthousiasme graag wilt overbrengen als onafhankelijk distributeur van Young Living? Dan kunnen we jouw er alles over vertellen.