Salons

De Salon

Essentiële oliën hebben een meerwaarde voor in je salon.

Heb je o.a. een (sport) massage, pedicure, schoonheid of kappers salon dan zijn essentiële oliën een mooie toevoeging om aan te bieden voor je klanten.
Voor meer informatie hoe je de oliën zou kunnen inzetten neem dan contact met mij op dan kan ik je daar alles over vertellen.

De meeste mensen zijn het er over eens dat een massage ontspannend, aangenaam en rustgevend is. De Raindrop techniek is nog beter doordat het een combinatie is van essentiële oliën met speciale massage technieken die grote therapeutische voordelen toevoegt aan een aangename en ontspannende massage.

In de jaren 80 ontwikkelde D. Gary Young een vorm van massage, waarin hij 2 verschillende technieken met elkaar combineerde. Aan de ene kant was er de wereld van de essentiële oliën, verkregen uit de meest zuivere planten in de natuur en aan de andere kant de spirituele invloed van eeuwenlange helende rituelen van de Lakota indianen, die de zenuw stimulerende effecten van de Aurora Borealis (Nooderlicht) stimuleert waarbij energie in het lichaam weer tot stromen gebracht kon worden. Door deze technieken te combineren kan er diep gewerkt worden en heeft zijn uitwerking op zowel lichamelijk als op emotioneel vlak. Binnen de Raindrop techniek worden oliën gebruikt die een antivirale, antibacteriële en ontstekingsremmende werking hebben. De oliën die gebruikt worden zijn: Oregano, Thym, Basilicum, Cypres, Wintergreen, Majoraan, Peppermint en twee oliemengsels.

Raindrop behandeling

Bij een Raindrop behandeling beginnen we bij de voeten. De voeten worden met Valor ingesmeerd (een oliemengsel van spar, boerenwormkruid, rozenhout en frankincense) Dit oliemengsel is belangrijk in de behandeling omdat deze olie het lichaam helpt om de energetische balans te vinden. Hierna worden de voeten één voor één behandeld met verschillende oliën d.m.v. de 5000 jaar oude vorm van tibetaanse reflexologie (Vita-Flex). Met deze methode worden door het werken op verschillende reflexpunten op de voeten innerlijke lichaamssystemen gestimuleerd.

Vervolgens worden de verschillende essentiële oliën één voor één op de rug gedruppeld. Tussen de verschillende essenties in wordt met lichte, energetische strijkbewegingen van de vingertoppen de olie ingewerkt. Ook wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken om zowel lichamelijk als geestelijk te ontspannen en ruimte te creëren voor wat losgelaten kan worden of voor wat komen wil. De Raindrop techniek is gebaseerd op de theorie dat afwijkingen in de rug en de wervelkolom veroorzaakt worden door virussen en bacteriën die zich ophopen langs de wervelkolom. Deze ziekteverwekkers creëren ontstekingen die op hun beurt de wervelkolom kunnen vervormen.

Ook door het inademen van de geur die vrijkomt uit de essenties kan er al veel gebeuren. De geurmoleculen komen door de reuk direct in het limbisch systeem terecht. Hier kunnen ze dan ook direct invloed uitoefenen op onze emoties. Oude emoties kunnen zich laten zien en krijgen ruimte om uitgedrukt te worden. De uitgekozen essenties stimuleren om los te laten en te ontspannen en dragen bij aan een gevoel van zekerheid en onbezorgdheid

Wat voor baat heb je bij Raindrop techniek massage?

  • Balanceren en uitlijnen van de energie centra van het lichaam
  • Niet manipulatieve en niet-belastende (voor de ontvanger) techniek
  • Reduceert stress en verminderd angsten
  • Ondersteunt de natuurlijke reactie van ons lichaam bij irritaties en letsels
  • Verlicht spierpijn na sporten
  • Ondersteunt een gezond immuunsysteem/weerstand
  • Stimuleert emotionele gezondheid en loslaten
  • Verlichten van rugpijn, stijfheid en pijnlijke spieren
  • Verbeteren van de circulatie
  • Heeft een lang werkend, ontspannend effect en geeft energie

De oliën werken na de behandeling zeker nog een week na in de vorm van herstel en harmonisering. Drink veel water om het reinigingsproces van het lichaam te ondersteunen!

*** Wellicht ten overvloede, de Raindrop techniek is geen geneesmiddel. Een gezond lichaam is het resultaat van verschillende factoren. Gezondheid is alles wat we denken, doen, zeggen, horen, zien en eten. De Raindrop techniek kan helpen om de balans in het lichaam te herstellen.

Zou je ook graag de raindrop techniek massage willen aanbieden in je salon?

1 Praktijkdag ( 4 a 5 uur ) + 1 terugkom dagdeel (2  uur ) waarin je laat zien hoe jij na oefening, de techniek beheerst.

€200

Inclusief

Cursusmap, koffie/thee, verse sap en gezonde lunch.
Je dient zelf te zorgen voor een proefpersoon voor beide dagen op wie je de behandeling mag geven.

Tip!

Bespreek je deze training met 2 personen dan krijgen jullie allebei  € 25 korting en heb je meteen een proefpersoon om op te oefenen.

€175

De training duurt dan uiteraard wel een hele dag voor de praktijk en ruim een halve dag voor de terugkomdag.
Na een geslaagde terugkomdag mag je de Raindrop Techniek massage toepassen maar ook zelf de training geven aan anderen.
Je dient  zelf een Raindrop Techniek Kit aan te schaffen want je moet na de 1e dag en vóór de terugkomdag minimaal 10-15 personen zelf behandelen om te oefenen. Je dient member te zijn (of te worden) van Young Living. Je ontvangt dan 24% korting op de reguliere verkoopprijs