ER programma

Sparen voor gratis oliën en andere Young Living producten.

Sparen voor gratis oliën en andere Young Living producten.
Het Essential Rewards Programma, ook wel ER genoemd, is het spaarprogramma van Young Living. Bij elke bestelling krijg je punten, die je uiteindelijk kunt inwisselen voor leuke extra’s. Bovendien bespaar je als deelnemer aan het Essential Rewards Programma op verzendkosten. Het Essential Rewards Programma kent alleen maar voordelen voor mensen die gek zijn op de oliën en toch al regelmatig willen bestellen!

Standaard 24% korting op de producten.

Wanneer je de Premium Starterkit bestelt, word je distributeur. Eén van de voordelen die je als distributeur hebt, is een standaard korting van 24% op de producten van Young Living.

Altijd je favoriete oliën of andere producten in huis dankzij de automatische bestelling Je bestelling gaat eruit op een vaste dag in de maand, die je zelf kunt kiezen en aanpassen. Uiteraard kun je de inhoud zelf bepalen. Dit kun je aanpassen door in te loggen op je account.

Korting op verzendkosten
Je krijgt korting op de verzendkosten. Als deelnemer aan het Essential Rewards Programma betaal je € 4,99 verzendkosten. Spaar voor gratis producten bij elke

Bestelling
Elk product in het programma heeft, naast de prijs, een PV waarde ( Personal Volume). Over deze waarde spaar je een percentage. Dat percentage is afhankelijk van hoe lang je al meedoet aan het programma.

Meedoen aan het programma kan je op elk moment stopzetten als het je niet bevalt. Maak wel eerst even je gespaarde punten op want deze komen direct te vervallen.
Des te langer je meedoet met het spaarprogramma, des te groter wordt je voordeel!

  • 1-3 maanden 10%
  • 4-24 maanden 20%
  • 25+ maanden 25%

Exclusieve geschenken voor trouwe deelnemers
Als je elke maand oliën of andere producten bestelt krijg je na 3, 6 en 9 maanden exclusieve cadeautjes. Na de 12e opeenvolgende maand bestellen krijg je een exclusieve olie thuisgestuurd. Bij 12 maanden is het de 5ml Loyalty (een exclusieve olie voor mensen met ER)

Wil je meedoen?

Als je meteen goed van start wilt gaan, begin je met de aanschaf van de Premium Starterkit en maak je gelijk het Essential Rewards Programma aan. Dan spaar je alvast 12 punten. Vervolgens is het belangrijk dat je elke maand voor minimaal 50 PV bestelt. Dat is omgerekend ongeveer € 50,-. Als jij ervoor zorgt dat je voor anderen in je omgeving kunt bestellen, heb jij een hogere PV en krijg je ook weer GRATIS producten.

Als je het groter aan wilt pakken, kun je je Essential Rewards Programma aanmaken voor minimaal 100 PV per maand. Je gaat dan zakelijk bestellen. Je spaart dan ook voor punten, maar je verdient daarnaast commissie als mensen via jouw sponsornummer een Premium Starterkit aanschaffen.

B21CD00D-99EB-40B6-89B3-C04D7E2C5DFC

Wat als je tussendoor iets nodig hebt?

Je Essential Rewards Programma bestelling gaat elke maand op dezelfde datum eruit (die je overigens wel zelf kunt aanpassen), maar soms kan het zo zijn dat je extra producten wilt hebben. Dan kun je altijd een Quick Order ( Snelle Bestelling ) plaatsen. Deze bestelling staat los van je maandelijkse ER Programma.